Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Beastteam (991046) - Vicvis F.C (441625) » 289743165: T31/J8/X

Liga 289743165 Información oficial sobre el partido 289743165 en Hattrick

02.10.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / X.811 (96894)

c.e.cruguers.f.c Alineación oficial del equipo 'c.e.cruguers.f.c' en el partido 0 - 3 gijontenerife Alineación oficial del equipo 'gijontenerife' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
c.e.cruguers.f.c Alineación oficial del equipo 'c.e.cruguers.f.c' en el partido 2 - 1 gijontenerife Alineación oficial del equipo 'gijontenerife' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,4 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.e.cruguers.f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de c.e.cruguers.f.c va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fabià Rubiralta, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Argider Gil de Gibaja va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Juan Haro de c.e.cruguers.f.c va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): c.e.cruguers.f.c va fer una substitució al minut 43. Fabià Rubiralta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Altzibar Iturbe.

gijontenerife

Goles Goles

  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Oriol Pernal quedar desmarcat i marcar per a gijontenerife al minut 59. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 137 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 67 una excel·lent centrada de José Daniel Coll va arribar a Carles Daniel Ollé, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Carles Daniel Ollé va anar directament als peus de Oriol Pernal que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Roger Llauradó va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jesús Lafuente Illera, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): José Daniel Coll va marcar al minut 50 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Jesús Lafuente Illera va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Carles Daniel Ollé, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergi Rafart de gijontenerife es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a José Boquera no li va importar gens ni mica.