Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

u.d.sierra de malaga (439177) - C.D. TRINTXERPE K.E. (435634) » 289734980: T31/J6/X

Liga 289734980 Información oficial sobre el partido 289734980 en Hattrick

18.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.665 (96748)

ARAGON CLUB Alineación oficial del equipo 'ARAGON CLUB' en el partido 2 - 3 Corinthians Astur Alineación oficial del equipo 'Corinthians Astur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ARAGON CLUB Alineación oficial del equipo 'ARAGON CLUB' en el partido 6 - 1 Corinthians Astur Alineación oficial del equipo 'Corinthians Astur' en el partido
Es un cenizo 5.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARAGON CLUB

Goles Goles

  • 114 Minuto 20 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 20. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Sepp Riedmann va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dagoberto Cázarez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, TEAM es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 el TEAM va posar setge sobre la defensa central visitant però en Galder Bolibar no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): TEAM per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 49, quan Gentzen Arrizubieta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kristian Hauge no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sepp Riedmann estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): TEAM enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Giggino Altomonte probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Corinthians Astur

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlos Antônio Rocha, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Mikel Arraiz el va rematar Kristian Hauge amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 2.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TEAM. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Kristian Hauge la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Corinthians es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 84.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Ángel Sáinz San Miguel.