Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Villanueva (776925) - Wasted Gang (1338176) » 289734647: T31/J6/X

Liga 289734647 Información oficial sobre el partido 289734647 en Hattrick

18.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.659 (96742)

C.F Los Serranos Alineación oficial del equipo 'C.F Los Serranos' en el partido 2 - 2 los querreros Alineación oficial del equipo 'los querreros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.F Los Serranos Alineación oficial del equipo 'C.F Los Serranos' en el partido 3 - 2 los querreros Alineación oficial del equipo 'los querreros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,8 % 30,7 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Los Serranos

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors del Serranos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 44, deixant Ernesto Guerrero en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Serranos, atacant per l'esquerra al minut 49, va aprofitar el magnífic llançament de Nil Nicolau per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cirilio Capdevilla! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80, Ernesto Guerrero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xes Casas dos Montes.

los querreros

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): querreros agafava avantatge al minut 15 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tante Rojas amb mestria.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): querreros van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 71, quan Manuel Garagarberáiz va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de querreros va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tante Rojas, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): querreros quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Manuel Garagarberáiz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Gener. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Xes Casas dos Montes haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a querreros al minut 44.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): querreros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Semih Yosun va desviar el xut final de Juan Gener després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Manuel Garagarberáiz de querreros, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 85, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cándido Fompedriña de querreros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): querreros va fer una substitució al minut 18. Manuel Herrasti va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Cándido Fompedriña.