Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Cudillero (991383) - Esplugas (1436663) » 289734489: T31/J9/X

Liga 289734489 Información oficial sobre el partido 289734489 en Hattrick

09.10.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / X.656 (96739)

CEBREROS CBK Alineación oficial del equipo 'CEBREROS CBK' en el partido 2 - 3 Los Rebujitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Rebujitos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CEBREROS CBK Alineación oficial del equipo 'CEBREROS CBK' en el partido 1 - 3 Los Rebujitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Rebujitos F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CEBREROS CBK

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Francisco Doria va anar directament als peus de Julio Serrano Ezquerra que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CEBREROS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Márk Molnár progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): CEBREROS van sortir al contraatac amb encert al minut 20, però Gaetano Fagaraz no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Jaume Madorell va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 57, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gaetano Fagaraz.

Los Rebujitos F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors de Rebujitos no defallien en cap moment. Producte d'això, en Carlos Reyna va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 en Salvador Rodríguez Mariño va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Constancio Soldevilla que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 Carlos Reyna va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gabriel Mühlbachtal va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marco Antonio Castañy que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Rebujitos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pablo Vazán no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Óscar Eliceyri Lantabat al camp.