Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid F.C. 10 (1334738) - F.C Robus (1593414) » 289733340: T31/J2/X

Liga 289733340 Información oficial sobre el partido 289733340 en Hattrick

21.08.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / X.636 (96719)

C.A. Estudiantes De La Plata Alineación oficial del equipo 'C.A. Estudiantes De La Plata' en el partido 4 - 2 loscracks11 Alineación oficial del equipo 'loscracks11' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.A. Estudiantes De La Plata Alineación oficial del equipo 'C.A. Estudiantes De La Plata' en el partido 2 - 2 loscracks11 Alineación oficial del equipo 'loscracks11' en el partido
Tiene suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,6 % 34,1 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. Estudiantes De La Plata

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Estudiantes va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Ambrosio Villornate va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Enrique Agulló va anar directament als peus de Rafael Aparicio que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Enrique Agulló de Estudiantes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 140 Minuto 86 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Estudiantes va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Enrique Agulló aconseguint el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Florent Couet al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ambrosio Villornate va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rafael Aparicio per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Florent Couet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Ambrosio Villornate es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Israel Alcaíno, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Estudiantes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Manuel Balaguer de Estudiantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

loscracks11

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): loscracks11 van mostrar una bona compenetració quan al minut 38 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Cèsar Peraferrer va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Plamen Duhlev va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 77 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15, Giuseppe Pirrone va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del loscracks11 va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Tomàs Lleonart no va poder controlar.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Cèsar Peraferrer va rematar amb l'empenya exterior desviat.