Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Adhuc (1370062) - Vodka_Juniors2 (779210) » 289731565: T31/J6/X

Liga 289731565 Información oficial sobre el partido 289731565 en Hattrick

18.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.604 (96687)

gatikos y monetes Alineación oficial del equipo 'gatikos y monetes' en el partido 2 - 1 Real Carretero CF Alineación oficial del equipo 'Real Carretero CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gatikos y monetes Alineación oficial del equipo 'gatikos y monetes' en el partido 2 - 0 Real Carretero CF Alineación oficial del equipo 'Real Carretero CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gatikos y monetes

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): En Diego Corts va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on José Ramón Navales la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfio Vargas va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Fernando Irabien va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El gatikos ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Carlos Berniz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Ramón Navales va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alfredo Durall. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, José Ramón Navales gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Irabien va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Håkan Pihlkvist de gatikos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Carretero CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Francisco Javier Serrano quedar desmarcat i marcar per a Carretero al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Enrique Isasbiril després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de gatikos José Ramón Navales, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Carretero sortien al contraatac. La falta llançada per Massimiliano Marco La Rosa va sortir força alta sense massa perill.
  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Carretero al minut 33, però el xut de Massimiliano Marco La Rosa va topar amb la tanca defensiva.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): El Carretero va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 50, però en Dieguinho Chachinhos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.