Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TOLETUM TEAM CITY (1370503) - BORO C.F (795043) » 289731271: T31/J2/X

Liga 289731271 Información oficial sobre el partido 289731271 en Hattrick

21.08.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / X.599 (96682)

Bronchales F.C. Alineación oficial del equipo 'Bronchales F.C.' en el partido 4 - 2 las flores c.f Alineación oficial del equipo 'las flores c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Bronchales F.C. Alineación oficial del equipo 'Bronchales F.C.' en el partido 8 - 1 las flores c.f Alineación oficial del equipo 'las flores c.f' en el partido
Es un cenizo 7.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bronchales F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bronchales contenien la respiració mentre en Pablo Vidal s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Iván Govea de Bronchales aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Bronchales, atacant per l'esquerra al minut 63, va aprofitar el magnífic llançament de Xaime Wilkenson per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bronchales va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Palomo Martín Díaz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Palomo Martín Díaz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Raúl García-Rigueira va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Xiao Val va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xaime Wilkenson de Bronchales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gerard Bosquet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xiao Val de Bronchales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30 de partit, el jugador Gerard Bosquet de Bronchales es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 093 Minuto 32 (Lesión (no subst.)): Quan en José Ramón Fernández Solar es va retirar del terreny de joc al minut 32 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Bronchales es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

las flores c.f

Goles Goles

  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 22 minuts de joc, Faicán Martins, corrent com un esperitat, superà primer Xaime Wilkenson per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ramón Sánchez va anar directament als peus de Faicán Martins que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Ramón Sánchez de flores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Rubén Cepeda de flores va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Agustín Tamés va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Heliodoro de Vicente de flores va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Deogracias Caneda va prendre el seu rol al minut 44.