Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia Doortmund (1372617) - Madrid club soccer (121087) » 289725237: T31/J6/X

Liga 289725237 Información oficial sobre el partido 289725237 en Hattrick

18.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.491 (96574)

Hugo C.F, Alineación oficial del equipo 'Hugo C.F,' en el partido 3 - 4 real teimoy fc Alineación oficial del equipo 'real teimoy fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hugo C.F, Alineación oficial del equipo 'Hugo C.F,' en el partido 2 - 2 real teimoy fc Alineación oficial del equipo 'real teimoy fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hugo C.F,

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Salva Cabúes va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Felipe Fideu Martínez, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Enric Bohera ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Hugo es posava per davant 2 a 1.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Guillermo Alastrué, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Hugo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Hugo Felipe Fideu Martínez quasi va assolir l'empat al minut 8 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Giuseppe Poli es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Miguel Chiripa va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hugo.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nicolas Marchal de Hugo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Nicolas Marchal va estar a punt de marcar al minut 81 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Chiripa de Hugo es va guanyar la targeta groga merescudament.

real teimoy fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Davide Branca va posar els visitants teimoy per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): teimoy va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 32, quan Gorka García Ferreros, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.
  • 108 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible (general)): Elnathan Sarid de teimoy va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Gorka García Ferreros que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 3 al marcador.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Oskar Sielstrang que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a teimoy.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El teimoy va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Gorka García Ferreros va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Elnathan Sarid quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Aleix Nadal va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 55 de joc.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Gorka García Ferreros, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. teimoy va quedar sense poder incrementar el seu marcador.