Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KUNICHICHOS (1433209) - Dynamo de Mortadela F.C (989968) » 289724593: T31/J13/X

Liga 289724593 Información oficial sobre el partido 289724593 en Hattrick

06.11.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / X.479 (96562)

KUNICHICHOS Alineación oficial del equipo 'KUNICHICHOS' en el partido 1 - 2 rascaovejas Alineación oficial del equipo 'rascaovejas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KUNICHICHOS Alineación oficial del equipo 'KUNICHICHOS' en el partido 3 - 0 rascaovejas Alineación oficial del equipo 'rascaovejas' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KUNICHICHOS

Goles Goles

  • 109 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Cristian Mihai se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Norman Conard que va anotar el 0 - 2 per a rascaovejas sense cap impediment.
  • 104 Minuto 89 (Gol de penalti): El públic de KUNICHICHOS va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 89, va xiular un penal pels locals. Cristian Mihai no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a KUNICHICHOS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per István Gyarmati, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del rascaovejas. La jugada d'estratègia del KUNICHICHOS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gonzalo Sáiz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Yaşar Leyan va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 79 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Jorge Vicente Navarro va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 85 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Benoît Vella de KUNICHICHOS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89 de partit, el jugador Ignacio Olaguer de KUNICHICHOS es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

rascaovejas

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del KUNICHICHOS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Paolo Izzi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del rascaovejas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): rascaovejas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 4, però el xut de Rémy Bertrand des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rémy Bertrand de rascaovejas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Etienne Woudenberg de rascaovejas es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Marc Villa de rascaovejas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Xavi Nogués va prendre el seu rol al minut 84.