Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malagan PS (1414779) - RAPID Getafe Slatina ROMANIA (1434372) » 289723414: T31/J12/X

Liga 289723414 Información oficial sobre el partido 289723414 en Hattrick

30.10.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / X.458 (96541)

samarys f.c Alineación oficial del equipo 'samarys f.c' en el partido 0 - 6 RAPID Getafe Slatina ROMANIA Alineación oficial del equipo 'RAPID Getafe Slatina ROMANIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
samarys f.c Alineación oficial del equipo 'samarys f.c' en el partido 2 - 5 RAPID Getafe Slatina ROMANIA Alineación oficial del equipo 'RAPID Getafe Slatina ROMANIA' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

samarys f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): samarys va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Josep Arnau Camprubí ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Antonio Velasco Aragón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de samarys se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 210 Minuto 16 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Olindo Chans quasi empata el partit al minut 16, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

RAPID Getafe Slatina ROMANIA

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Slatina va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Kağan Karakurt va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Juan Fuentes González el va rematar Kağan Karakurt amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 58 de partit va donar a Slatina l'avantatge per 0 - 3. Miguel Ángel Calvo en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Julien Rembert de Slatina va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Kağan Karakurt va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Bruno Sáenz Aragón va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a Slatina.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Eduard Canela, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luis Giner no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Slatina la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Josep Arnau Camprubí no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Francisco Escoriaza estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.