Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Independent club de futbol (438844) - españa a tope (1598581) » 289722721: T31/J7/X

Liga 289722721 Información oficial sobre el partido 289722721 en Hattrick

25.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / X.446 (96529)

camon Alineación oficial del equipo 'camon' en el partido 1 - 0 Digital Servo System Alineación oficial del equipo 'Digital Servo System' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
camon Alineación oficial del equipo 'camon' en el partido 4 - 0 Digital Servo System Alineación oficial del equipo 'Digital Servo System' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

camon

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): camon, atacant per l'esquerra al minut 19, va aprofitar el magnífic llançament de Óscar Cabrero per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Palmiro Feixó arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ross Langton no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Óscar Cabrero estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En José Javier Cortés, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23 de partit, el jugador Hugo Jiménez de camon es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Pablo Cuenca, jugador de camon, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 77. Fernando Aldehuela, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Humberto Buxán de camon va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Palmiro Feixó, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Digital Servo System

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 27 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Niklas Josefsson va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Marçal Soler va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Marc Galbany va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Juan Cirelluelo de Digital va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Naim Sönmez probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.