Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

españa a tope (1598581) - Chivas de Santaló (1421092) » 289722718: T31/J6/X

Liga 289722718 Información oficial sobre el partido 289722718 en Hattrick

18.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.446 (96529)

Digital Servo System Alineación oficial del equipo 'Digital Servo System' en el partido 1 - 1 Mediodia Team Alineación oficial del equipo 'Mediodia Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Digital Servo System Alineación oficial del equipo 'Digital Servo System' en el partido 2 - 0 Mediodia Team Alineación oficial del equipo 'Mediodia Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Digital Servo System

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Javier Irulegui al minut 2, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Digital i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 55 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Perdigón estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marçal Soler, als 55 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marçal Soler va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Thiemo Fagot va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xicu Ossorio de Digital es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Xicu Ossorio va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Mediodia Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Mediodia eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 83, Jorge Antonio Almazán va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Mediodia van sortir al contraatac amb encert al minut 68, però Pau Alborch no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 270 Minuto 84 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Mauro Alférez al minut 84 semblava entrar, però Javier Conde va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Alexis Bassi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Jorge Antonio Almazán de Mediodia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 49 (Lesión leve): En Jorge Antonio Almazán ocupà el lloc d'en Francesc Bladé al 49 minuts, dos minuts després que el jugador de Mediodia quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): David Caraves no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.