Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Artilleros (1372180) - Sporting Cheraga (1435374) » 289720305: T31/J5/X

Liga 289720305 Información oficial sobre el partido 289720305 en Hattrick

11.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / X.403 (96486)

U.D. Artilleros Alineación oficial del equipo 'U.D. Artilleros' en el partido 2 - 2 Real Colombo Alineación oficial del equipo 'Real Colombo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. Artilleros Alineación oficial del equipo 'U.D. Artilleros' en el partido 3 - 1 Real Colombo Alineación oficial del equipo 'Real Colombo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Artilleros

Goles Goles

  • 186 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Artilleros va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Luiggi Jaramillo rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 41.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Artilleros s'esgargamellaven dempeus per esperonar Massimiliano Armentano que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 78 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Markus Majava va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Pep Castells va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 33 minuts, en Luiggi Jaramillo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Markus Majava va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Markus Majava va estar a punt de marcar al minut 74 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Josep Carulla de Artilleros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 54 (Evento clima: sol, OK técnico): Luiggi Jaramillo semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Real Colombo

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 28, quan Carlos José Estalrich va posar els visitants Colombo per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jorge Grajo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Carlos José Estalrich, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Bastardes de Colombo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Francisco Onrubia va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Colombo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.