Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Losbest (1462745) - TeAm MuMa (123860) » 289716801: T31/J11/X

Liga 289716801 Información oficial sobre el partido 289716801 en Hattrick

23.10.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / X.340 (96423)

Marzán Alineación oficial del equipo 'Marzán' en el partido 7 - 0 Serupa F.C. Alineación oficial del equipo 'Serupa F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marzán Alineación oficial del equipo 'Marzán' en el partido 4 - 0 Serupa F.C. Alineación oficial del equipo 'Serupa F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marzán

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Javier Dito ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Marzán es posava per davant 1 a 0.
  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Marzán el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Óscar Cahorts va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Alfonso Escurra va incrementar l'avantatge de Marzán amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Manuel Calatayud va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ramón Iros es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Marzán va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manuel Calatayud va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Óscar Cahorts va aprofitar per marcar el 7 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Marzán a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miguel Ortiz va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Dito per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ernesto Campero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Serupa F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Serupa la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 253 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Mauro Melchor va fer una estirada espectacular al minut 26, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Moisés Cespon.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Manuel Arnáez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Elías Lestón estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moisés Cespon de Serupa es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 30 va fer que Àngel Cañellas de Serupa hagués d'abandonar el terreny de joc. Eliseu Brull va entrar al terreny de joc per suplir-lo.