Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de internet (48827) - Alzira U.D. (773174) » 289714145: T31/J5/X

Liga 289714145 Información oficial sobre el partido 289714145 en Hattrick

11.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / X.293 (96376)

Protean Team Alineación oficial del equipo 'Protean Team' en el partido 3 - 4 Amigos de lo ajeno Alineación oficial del equipo 'Amigos de lo ajeno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Protean Team Alineación oficial del equipo 'Protean Team' en el partido 2 - 5 Amigos de lo ajeno Alineación oficial del equipo 'Amigos de lo ajeno' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Protean Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 13, Zipiro Sarria de Protean empatava el partit: 1 - 1.
  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 38 i semblava que Protean desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Txomin Jiménez Orozco va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Siegfried Marburg, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a Protean.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Txomin Jiménez Orozco va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Daniel Meléndez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a Protean per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Siegfried Marburg, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Siegfried Marburg de Protean amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Passats 73 minuts de joc, en Rafa Bou de Protean va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Amigos de lo ajeno

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Cálico Coedo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Amigos va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Johannes-Michael Rautenfels.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mateusz Ludwiński va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mateusz Ludwiński va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Siegfried Marburg va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Amigos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Tomas Ranflod va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Amigos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Simon Serrand, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Francesc Arrufat de Amigos va abandonar el terreny de joc després de 15 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tomas Ranflod va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Cálico Coedo de Amigos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Simon Serrand va prendre el seu rol al minut 32.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Daniele Farnocchia ocupà el lloc d'en Felipe Pont Delgado al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Amigos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.