Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Primos de Rivera (794273) - Red_Condor (440789) » 289714064: T31/J13/X

Liga 289714064 Información oficial sobre el partido 289714064 en Hattrick

06.11.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / X.291 (96374)

Matatopos F.C. Alineación oficial del equipo 'Matatopos F.C.' en el partido 1 - 1 FC River Park Alineación oficial del equipo 'FC River Park' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Matatopos F.C. Alineación oficial del equipo 'Matatopos F.C.' en el partido 2 - 1 FC River Park Alineación oficial del equipo 'FC River Park' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matatopos F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 30 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Cado Echebarri. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Matatopos sortien al contraatac. La falta llançada per Cado Echebarri va sortir força alta sense massa perill.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jordi Llucià! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87, Jordi Llucià de Matatopos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Carmelo Saenz Rubio tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

FC River Park

Goles Goles

  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Eduardo Manuel Pinilla rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Satur Laufen, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Eduardo Manuel Pinilla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Miguel Tomás Marín no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Roc Fornés estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 17 de partit, quan un jugador de River, en Fernando Lagos Mellado, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 79 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Eduardo Manuel Pinilla no li va importar gens ni mica.