Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chocochino Express FC (1595650) - f.c.lamina (1578601) » 289713538: T31/J7/X

Liga 289713538 Información oficial sobre el partido 289713538 en Hattrick

25.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / X.282 (96365)

Real Palacios C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palacios C.F.' en el partido 1 - 6 El tolayo f.c Alineación oficial del equipo 'El tolayo f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Palacios C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palacios C.F.' en el partido 2 - 5 El tolayo f.c Alineación oficial del equipo 'El tolayo f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Palacios C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Pablo Barriga va anar a parar al cap de Cristian Escalera que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Palacios el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Rosendo Gavín va estar a punt de marcar al minut 18 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Palacios va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 38 que Oto de Faria no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Paco Olmo va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 54 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

El tolayo f.c

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Javier Infantas va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Javier Infantas, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, tolayo va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser João Pompéia.
  • 141 Minuto 55 (Gol de contra por el centro): tolayo sabia com jugar al contraatac, i al minut 55, Javier Infantas va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 4.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Ricardo Gallard va aprofitar un error defensiu al minut 56, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a tolayo.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de tolayo. A fi d'aconseguir el 1 - 6, van tocar-la en curt per tal que Sergio Gallinas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Julián González no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Javier Infantas estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.