Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. L'Escala (486133) - U.D. Chispitas (1592897) » 289710897: T31/J5/X

Liga 289710897 Información oficial sobre el partido 289710897 en Hattrick

11.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / X.235 (96318)

SD Huesca Alineación oficial del equipo 'SD Huesca' en el partido 5 - 0 F.C Badajoz Alineación oficial del equipo 'F.C Badajoz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
SD Huesca Alineación oficial del equipo 'SD Huesca' en el partido 9 - 0 F.C Badajoz Alineación oficial del equipo 'F.C Badajoz' en el partido
Es un cenizo 8.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Huesca

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Manuel De Fuentes va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ignacio Pulido Martín, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Gustavo Borrel entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Huesca, un peu providencial d'en David Plasencia va situar el 2-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Gustavo Borrel va augmentar l'avantatge de Huesca a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del Huesca va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Francisco Henin, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que David Plasencia va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Gustavo Borrel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Amadeo Chandrexa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Huesca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gabriel Montalvo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ignacio Pulido Martín va rematar alt.

F.C Badajoz

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Pol Clota, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alejandro Viñal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Alejandro Viñal quasi aconsegueix empatar per Badajoz al minut 21, però Pol Clota va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Viti Portales va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.