Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.FARIGOLETES (486479) - Fc NeyBa Harlem (795189) » 289707869: T31/J4/X

Liga 289707869 Información oficial sobre el partido 289707869 en Hattrick

04.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / X.181 (96264)

Virgen de gracia C.F Alineación oficial del equipo 'Virgen de gracia C.F' en el partido 2 - 3 SKATASUN Alineación oficial del equipo 'SKATASUN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Virgen de gracia C.F Alineación oficial del equipo 'Virgen de gracia C.F' en el partido 0 - 9 SKATASUN Alineación oficial del equipo 'SKATASUN' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Virgen de gracia C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors del Virgen amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 37, deixant Toni Barreras en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Amábel Cancio, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Virgen es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Fernando Díaz de Reguero de Virgen gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): El Virgen va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pol Arnau la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64, Albert Font arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Víctor Desmás estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marc Soler, als 70 minuts, va fallar per ben poc.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Virgen va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Fernando Díaz de Reguero la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amábel Cancio.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Virgen es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pol Arnau no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Antonio Mariategui al camp.

SKATASUN

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Fabián Linares donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 143 Minuto 49 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de SKATASUN eren letals, i Miguel Ángel Gana va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): Amb 65 minuts jugats, Marcos Servino de SKATASUN va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Miguel Ángel Gana va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Miguel Ángel Gana, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 60 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Servino de SKATASUN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Theo Hordijk de SKATASUN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.