Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peludakos F.C. (795731) - Sin Identidad ninguna (1594647) » 289706088: T31/J7/X

Liga 289706088 Información oficial sobre el partido 289706088 en Hattrick

25.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / X.149 (96232)

C.D.LaSalle Alineación oficial del equipo 'C.D.LaSalle' en el partido 2 - 1 PandaTeam Alineación oficial del equipo 'PandaTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.LaSalle Alineación oficial del equipo 'C.D.LaSalle' en el partido 3 - 1 PandaTeam Alineación oficial del equipo 'PandaTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.LaSalle

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Leandro Tirol va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de C.D.LaSalle.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de C.D.LaSalle. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Joan Gra xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Amaro Carlos Borges Almeida haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a C.D.LaSalle al minut 2.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): C.D.LaSalle va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javier Santamaría va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Trần Lê Thế An.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Rico, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 205 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Carlos Recio Castillo va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Leandro Tirol, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joan Gra.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Leandro Tirol, en lloc de córrer, relliscava.

PandaTeam

Goles Goles

  • 140 Minuto 70 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el PandaTeam va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alpay Kültigin aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Carlo Pocher va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Zoilo Gontade va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Paweł Orzechowski no era cap impediment.