Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

System-Down (797365) - racing club portuense (992623) » 289705995: T31/J11/X

Liga 289705995 Información oficial sobre el partido 289705995 en Hattrick

23.10.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / X.147 (96230)

UD Collado Villalba Alineación oficial del equipo 'UD Collado Villalba' en el partido 2 - 2 Atletico Calducho FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Calducho FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
UD Collado Villalba Alineación oficial del equipo 'UD Collado Villalba' en el partido 2 - 5 Atletico Calducho FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Calducho FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Collado Villalba

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del Villalba amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Salva Fernández en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Cecilio Guinart va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Clodoveo Sánchez Moreno va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Salva Fernández rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 61 minuts, en Pep Hugas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Villalba va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Salva Fernández la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Romero Osborne de Villalba es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teodosio Alcañiz de Villalba va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Clodoveo Sánchez Moreno de Villalba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Era el minut 6 quan després d'una dura entrada, el jugador Salva Fernández de Villalba s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Atletico Calducho FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Atletico prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Xurde Fernán Pérez.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Atletico va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 41. Juan Antón Soler va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Juan Antón Soler va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 38. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Atletico quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Javier Baracaldo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauro Rojas Caro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Antonio Salas de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 69 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Atletico, Fernando Cabriales va caure lesionat al minut 69, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Juan Antón Soler va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Atletico estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Amador Piñón se sentia fresc com una rosa.