Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manchegos Returns (773780) - San Fernando CD. (123076) » 289704606: T31/J14/X

Liga 289704606 Información oficial sobre el partido 289704606 en Hattrick

13.11.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / X.122 (96205)

las salinas 17 Alineación oficial del equipo 'las salinas 17' en el partido 0 - 0 The Romantics Alineación oficial del equipo 'The Romantics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
las salinas 17 Alineación oficial del equipo 'las salinas 17' en el partido 2 - 0 The Romantics Alineación oficial del equipo 'The Romantics' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las salinas 17

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Pauli Viinikangas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 81, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Pauli Viinikangas sempre els tira per la dreta i en Diego Marcial, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Àngel Llull va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de salinas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

The Romantics

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Mantics van sortir al contraatac al minut 21, però Fernando Fariñas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 219 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Niklas Svensson va poder marcar per a Mantics en un servei de cantonada picat per en Antonio César Salvatierra quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Niklas Svensson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Emili Vilà es va comportar com un juvenil al minut 47 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mantics van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio César Salvatierra va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Niklas Svensson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mantics que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Frédéric Grard de Mantics va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.