Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MMT Real Madrid (1458673) - La Vequia Señora CF (1587181) » 289704305: T31/J9/X

Liga 289704305 Información oficial sobre el partido 289704305 en Hattrick

09.10.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / X.117 (96200)

C.F. ESPARTANOS Alineación oficial del equipo 'C.F. ESPARTANOS' en el partido 0 - 6 La Vequia Señora CF Alineación oficial del equipo 'La Vequia Señora CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
C.F. ESPARTANOS Alineación oficial del equipo 'C.F. ESPARTANOS' en el partido 1 - 7 La Vequia Señora CF Alineación oficial del equipo 'La Vequia Señora CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. ESPARTANOS

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Després de 23 minuts, ESPARTANOS va veure com el seu jugador Roberto Urruchi havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Alberto Gómez de Avellaneda entraria per ocupar el seu lloc.

La Vequia Señora CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Gunārs Vagoliņš donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): En Benedetto D'Elia va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pep Mascaró la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 30, Vequia va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tomáš Krepáň.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Gunārs Vagoliņš va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enrique Calasanz, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 65 de partit va donar a Vequia l'avantatge per 0 - 6. Enrique Calasanz en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tomáš Krepáň, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Vequia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Keanu Grottenkamp va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 64 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 64 va fer que Gunārs Vagoliņš de Vequia hagués d'abandonar el terreny de joc. Marijan Samardžić va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 58 (Evento clima: sol, OK técnico): Jesús Giménez Guerra semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Pep Mascaró va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.