Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sixaxiis (798027) - Angeles CF (125381) » 289702885: T31/J4/X

Liga 289702885 Información oficial sobre el partido 289702885 en Hattrick

04.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / X.92 (96175)

Sixaxiis Alineación oficial del equipo 'Sixaxiis' en el partido 2 - 3 basket safa Alineación oficial del equipo 'basket safa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sixaxiis Alineación oficial del equipo 'Sixaxiis' en el partido 1 - 2 basket safa Alineación oficial del equipo 'basket safa' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sixaxiis

Goles Goles

  • 110 Minuto 32 (Gol de falta): Sixaxiis equilibrava els comptes al minut 32 quan en Íñigo Cambre va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 124 Minuto 71 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 71 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Íñigo Cambre llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Hodei Arévalo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Gelabert de Sixaxiis es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Gonzalo Gelabert va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): César Valledor, de Sixaxiis, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Hodei Arévalo el va substituir.

basket safa

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ignasi Bricollé va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 6.
  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 73. L'anotador per basket va ser Marc Sánchez Salares, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Enrique Seco va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marc Sánchez Salares al minut 21, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Óscar Biarge va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, un refús desafortunat de Jeremy van Hulzen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Óscar Biarge no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Armando Núñez de basket va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Era el minut 34 quan després d'una dura entrada, el jugador Enrique Seco de basket s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.