Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toloteam (1436322) - Real Sociedad de Renteria (312649) » 289702780: T31/J6/X

Liga 289702780 Información oficial sobre el partido 289702780 en Hattrick

18.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.90 (96173)

Ugarte Alineación oficial del equipo 'Ugarte' en el partido 2 - 1 forxa Alineación oficial del equipo 'forxa' en el partido
Ugarte Alineación oficial del equipo 'Ugarte' en el partido 2 - 1 forxa Alineación oficial del equipo 'forxa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ugarte Alineación oficial del equipo 'Ugarte' en el partido 1 - 1 forxa Alineación oficial del equipo 'forxa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,5 % 30,9 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ugarte

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Ugarte prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Mauricio Borràs va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Enrique Ferrán Martínez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ugarte es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ugarte va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enrique Ferrán Martínez va sortir per sobre el travesser.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 44 podia haver acabat en gol, però Knut Aspenflod va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Mauricio Borràs va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Felipe Cisneros de Ugarte es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Felipe Cisneros de Ugarte per doble groga al minut 43.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Onofre Piña no era cap impediment.
  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Juan Ricardo Badiola, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

forxa

Goles Goles

  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 72, en Alejandro Albitre del forxa va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Odol Deportós que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Nèstor Castañer no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Romolo Turrini estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): forxa va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Odol Deportós es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 68 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Odol Deportós va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 260 Minuto 79 (Ocasión de falta): El jugador visitant Salva Errazquin va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 79 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 44 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de forxa es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en Leszek Ostach, que es va haver de retirar lesionat.
  • 093 Minuto 83 (Lesión (no subst.)): Quan Odol Deportós va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 83, forxa sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.