Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Herville Fútbol Club (772359) - VadeFutbol (441006) » 289699933: T31/J8/X

Liga 289699933 Información oficial sobre el partido 289699933 en Hattrick

02.10.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / X.39 (96122)

CF Tarraco Alineación oficial del equipo 'CF Tarraco' en el partido 6 - 1 A.D. Parla City Alineación oficial del equipo 'A.D. Parla City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
CF Tarraco Alineación oficial del equipo 'CF Tarraco' en el partido 9 - 0 A.D. Parla City Alineación oficial del equipo 'A.D. Parla City' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Tarraco

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Tarraco va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Jesús Celaín va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Raúl Alberche de Tarraco va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Alejandro Ruiz va incrementar l'avantatge de Tarraco amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 37, Marko Žujović va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Sergio Clarís que, sense oposició, la va convertir en gol 4 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Emeterio Velasco de Pablo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Jesús Celaín va augmentar l'avantatge de Tarraco a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sergio Clarís per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gaizka Caso va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gaizka Caso al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Ruiz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marko Žujović.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Semblava que Emeterio Velasco de Pablo s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

A.D. Parla City

Goles Goles

  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): PCI van aconseguir el 5 - 1 que retallava diferències al minut 42 quan Juan Carlos Laguna Millán sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): PCI va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 56 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 80 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Raimon Bolufer amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Axlor Magunagoikoetxea de PCI es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Axlor Magunagoikoetxea se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 43 va fer que Jeremies Codina de PCI hagués d'abandonar el terreny de joc. Primitivo Girón Ruiz va entrar al terreny de joc per suplir-lo.