Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VadeFutbol (441006) - Herville Fútbol Club (772359) » 289699928: T31/J7/X

Liga 289699928 Información oficial sobre el partido 289699928 en Hattrick

25.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / X.39 (96122)

A.D. Parla City Alineación oficial del equipo 'A.D. Parla City' en el partido 1 - 6 CF Tarraco Alineación oficial del equipo 'CF Tarraco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
A.D. Parla City Alineación oficial del equipo 'A.D. Parla City' en el partido 1 - 7 CF Tarraco Alineación oficial del equipo 'CF Tarraco' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Parla City

Goles Goles

  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 35, Eulogio Carpintero va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Antonio Tabanera que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 4. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En José Luis Cartella no oblidarà el que li va passar durant el minut 28. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan Eulogio Carpintero des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Miquel Faus haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a PCI al minut 33.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al 77, Axlor Magunagoikoetxea hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Francesc Abellà. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Primitivo Girón Ruiz de PCI es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 82, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

CF Tarraco

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Emeterio Velasco de Pablo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Marko Žujović de Tarraco va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tarraco eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 31, Alejandro Ruiz va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 32, Tarraco va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Bane Janžel.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Sergio Clarís va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Tarraco l'avantatge per 1 - 6. Marko Žujović en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Jesús Celaín quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gaizka Caso, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sergio Clarís després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gaizka Caso va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Robustiano Bajo Fernández ocupà el lloc d'en Axlor Legarza al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de Tarraco quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.