Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wyrzykowska Warsaw (1595792) - LOSPERDEDORES (798667) » 289694362: T31/J1/IX

Liga 289694362 Información oficial sobre el partido 289694362 en Hattrick

14.08.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / IX.1988 (177483)

aljan team Alineación oficial del equipo 'aljan team' en el partido 3 - 0 LOSGUEPARDOS Alineación oficial del equipo 'LOSGUEPARDOS' en el partido
Manel Soto (33') 1 - 0
Mark Malins (46') 2 - 0
Mario da Grela (72') 3 - 0
aljan team Alineación oficial del equipo 'aljan team' en el partido 3 - 0 LOSGUEPARDOS Alineación oficial del equipo 'LOSGUEPARDOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
aljan team Alineación oficial del equipo 'aljan team' en el partido 3 - 1 LOSGUEPARDOS Alineación oficial del equipo 'LOSGUEPARDOS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,3 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aljan team

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de aljan van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Manel Soto.
  • 118 Minuto 46 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 46, el aljan va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mark Malins, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del aljan van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mario da Grela va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enrique Oriortua va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manel Soto de aljan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

LOSGUEPARDOS

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Germán López al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 66, quan un error defensiu va deixar Víctor Cigala completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Juho Järvenmäki va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Chad Beetson no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Johann Strätz la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de LOSGUEPARDOS havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fergus van Druten de LOSGUEPARDOS es va guanyar la targeta groga merescudament.