Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Nasios (1414728) - Paiporta C.F (795288) » 289689881: T31/J1/IX

Liga 289689881 Información oficial sobre el partido 289689881 en Hattrick

14.08.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / IX.1908 (177403)

Los Nasios Alineación oficial del equipo 'Los Nasios' en el partido 1 - 1 Fútbol Club Bazofia Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Bazofia' en el partido
Natalino Pala (35') 1 - 0
1 - 1 Arturo Sampedro (50')
Los Nasios Alineación oficial del equipo 'Los Nasios' en el partido 1 - 1 Fútbol Club Bazofia Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Bazofia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Nasios Alineación oficial del equipo 'Los Nasios' en el partido 3 - 0 Fútbol Club Bazofia Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Bazofia' en el partido
Tiene mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Nasios

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Natalino Pala va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Nasios.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Eduardo Castilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nasios se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, György Kolozár va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65, Kai Holm arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Ángel Bruna va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Örjan Andersson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Izaak Zonnevylle probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Fútbol Club Bazofia

Goles Goles

  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Rubén Campos sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Arturo Sampedro que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Arkaitz Zubiaurre, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 56, quan en Ricardo Zuazo Bernabeu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Siegbrand Schaubeck no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.