Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Core C.F. (1334150) - girlfriend team (310723) » 289686768: T31/J7/IX

Liga 289686768 Información oficial sobre el partido 289686768 en Hattrick

25.09.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / IX.1852 (177347)

Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido 3 - 0 girlfriend team Alineación oficial del equipo 'girlfriend team' en el partido
José María Ortiz-Villajos (60') 1 - 0
Nasa Tourinho (62') 2 - 0
Nasa Tourinho (74') 3 - 0
Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido 3 - 0 girlfriend team Alineación oficial del equipo 'girlfriend team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido 4 - 0 girlfriend team Alineación oficial del equipo 'girlfriend team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Core C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a José María Ortiz-Villajos de Core aconseguir un gol al minut 60 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 130 Minuto 62 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Nasa Tourinho va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 62 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): El gol de falta de Nasa Tourinho sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 74 i ampliar l'avantatge de Core a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Víctor Miret va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Iván Glimes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, José María Ortiz-Villajos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Philip Dichtl! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Philip Dichtl va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Core se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 234 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Al minut 79 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Nasa Tourinho, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Valenciaga de Core va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però José María Ortiz-Villajos estava fent un bon partit.

girlfriend team

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Teodor Piera, en lloc de córrer, relliscava.