Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SDL_ZARAGOZA (1369893) - Llumis F.C (1417237) » 289686311: T31/J5/IX

Liga 289686311 Información oficial sobre el partido 289686311 en Hattrick

11.09.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / IX.1844 (177339)

Calamari is Back Alineación oficial del equipo 'Calamari is Back' en el partido 2 - 1 Modorros Alineación oficial del equipo 'Modorros' en el partido
0 - 1 Rosario Lista (35')
Daniel Ehngård (51') 1 - 1
Daniel Ehngård (83') 2 - 1
Calamari is Back Alineación oficial del equipo 'Calamari is Back' en el partido 2 - 1 Modorros Alineación oficial del equipo 'Modorros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Calamari is Back Alineación oficial del equipo 'Calamari is Back' en el partido 3 - 1 Modorros Alineación oficial del equipo 'Modorros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,0 % 2,9 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calamari is Back

Goles Goles

  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Calamari s'esgargamellaven dempeus per esperonar Daniel Ehngård que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 51 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Daniel Ehngård de Calamari aconseguir un gol al minut 83 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 6 (Ocasión de penalti): En Daniel Ehngård va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 6, però el porter visitant Pere Jordi Torres el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Grzegorz Puślecki del Calamari ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Veli Örnek va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Pere Jordi Torres va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Calamari va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Steve Lyna va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pere Jordi Torres.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Sadurní Rausell va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sadurní Rausell de Calamari es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.

Modorros

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Rosario Lista que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Rosario Lista va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Pedro José Mendiola, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.