Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elche Style (1336374) - Oceans F.C. (492272) » 289680589: T31/J2/IX

Liga 289680589 Información oficial sobre el partido 289680589 en Hattrick

21.08.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / IX.1742 (177237)

MÉS QUE UN CLUB! Alineación oficial del equipo 'MÉS QUE UN CLUB!' en el partido 1 - 4 Cigala F.C Alineación oficial del equipo 'Cigala F.C' en el partido
0 - 1 Bruno Juárez (3')
0 - 2 Renzo Angeletti (25')
0 - 3 Xavier Gálvez (26')
Alex Macedo (49') 1 - 3
1 - 4 Xavér Csányi (72')
MÉS QUE UN CLUB! Alineación oficial del equipo 'MÉS QUE UN CLUB!' en el partido 1 - 4 Cigala F.C Alineación oficial del equipo 'Cigala F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MÉS QUE UN CLUB! Alineación oficial del equipo 'MÉS QUE UN CLUB!' en el partido 0 - 1 Cigala F.C Alineación oficial del equipo 'Cigala F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MÉS QUE UN CLUB!

Goles Goles

  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Alex Macedo, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a CLUB!.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alex Macedo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CLUB! va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Amand Lajkó, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del CLUB! sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Laurenţiu Rosu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Cigala F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, Aadinath Illindala va pentinar un córner cap al segon pal que Bruno Juárez va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Renzo Angeletti de Cigala l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 25 de partit.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Passaven 26 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Xavier Gálvez va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Xavér Csányi de Cigala va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Xavier Gálvez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de René Godinas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Juvenal Gutiérrez es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67, Xavier Gálvez de Cigala es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Raimon Ferrer, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.