Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Calafell (1432872) - Raggnarok (435911) » 289678490: T31/J9/IX

Liga 289678490 Información oficial sobre el partido 289678490 en Hattrick

09.10.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / IX.1704 (177199)

F.C Robustinhos Alineación oficial del equipo 'F.C Robustinhos' en el partido 2 - 1 foc y fum Alineación oficial del equipo 'foc y fum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Robustinhos Alineación oficial del equipo 'F.C Robustinhos' en el partido 2 - 2 foc y fum Alineación oficial del equipo 'foc y fum' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,4 % 36,9 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Robustinhos

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Corria el minut 29, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Robustinhos s'avançava en el marcador després que en Benjamín Isola xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Robustinhos al minut 38, que va llançar ajustat al pal en Benjamín Isola. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Robustinhos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Sibbe De Croo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Luca Ignacio Velasco va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Luca Ignacio Velasco ocupà el lloc d'en Léo Raton al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Robustinhos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Marcel Ramos es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Fernando Ezpeleta.

foc y fum

Goles Goles

  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Un mica després, Aretx Baztarrika de foc va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Pero Lupi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Teun Gortemaker no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Teun Gortemaker quasi aconsegueix empatar per foc al minut 36, però Pero Lupi va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 70, quan un error defensiu va deixar Pit Schwartzer completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Carlos Iñigo-Ruiz la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de foc havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luca Ignacio Velasco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Matteo Colalongo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.