Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

briacXI C.F. (438762) - walker team (1462890) » 289677703: T31/J9/IX

Liga 289677703 Información oficial sobre el partido 289677703 en Hattrick

09.10.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / IX.1690 (177185)

briacXI C.F. Alineación oficial del equipo 'briacXI C.F.' en el partido 5 - 2 Ultraherois Team Alineación oficial del equipo 'Ultraherois Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
briacXI C.F. Alineación oficial del equipo 'briacXI C.F.' en el partido 7 - 0 Ultraherois Team Alineación oficial del equipo 'Ultraherois Team' en el partido
Tiene mala suerte 6.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

briacXI C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del briacXI s'esgargamellaven dempeus per esperonar Luis Ram de Liñan que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, briacXI aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Sergio Crespo va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 els aficionats van embogir quan en Pablo García Gallego va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de briacXI.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de briacXI pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Ramírez de Mora va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan briacXI va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Luis Ram de Liñan des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ultraherois. La jugada d'estratègia del briacXI per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Manuel Leal Caballero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): briacXI va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergio Crespo en un 1 contra 1 amb el porter Ulrich Peternek, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): briacXI per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 63, quan Pau Tantinyà va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Ultraherois Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Zeb Coleman va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 137 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Paavo Lainesalo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 64 de joc. Stephan Trautmannsdorff es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valentino Scorziello de Ultraherois es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stephan Trautmannsdorff de Ultraherois es va guanyar la targeta groga merescudament.