Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Montepinar Futbol Club (1462742) - C.I.I.A. F.C (1434610) » 289677155: T31/J12/IX

Evento: 031_1 (Una jornada ennuvolada però sense possibilitat de pluja va portar 12000 aficionats a l'estadi Anarchy Stadium. En Alonzo Antoine va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents Paulo Marinzulic i Florian Würzburg.)
Evento: 020_2 (L'entrenador del Atletiko va escollir un 5-3-2 per començar el partit.)
Evento: 021_2 (Alineació inicial del Atletiko: Lo Bartolo - Caprari, Liguori, Abrunheira, Panagiaris, Marcos Gómez - García de Assiaín, Mazzoleni, Kalinin - Ameneiro, Haloedea.

)
Evento: 020_4 (L'entrenador del valencia encaixava la mà amb l'entrenador rival, mentre els seus jugadors sortien al camp formant un 4-4-2.)
Evento: 021_1 (L'entrenador del valencia va seleccionar els següents jugadors: Durán de Quiroga - Elguero, Zapata, Ferrés, Ferra de la Mola - Montsech, Teijedo, Martorell, Torreblanca - Fernán-Gil, Bordón.

)
Evento: 332_5 (De seguida es va veure que l'entrenador de Atletiko volia cedir la iniciativa al rival per poder sorprendre'ls al contraatac.)
Evento: 137_3 (Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Josep García de Assiaín va anar a parar al cap de Egor Kalinin que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Atletiko el 1 - 0.)
Evento: 233_5 (Un error greu en el control del jugador local David Ameneiro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.)
Evento: 131_2 (Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Igor Abrunheira, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Atletiko.)
Evento: 233_1 (El jugador local Nicola Mazzoleni per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eduardo Durán de Quiroga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.)
Evento: 045_5 (Els primers 45 minuts de joc van deixar un 2 - 0 al marcador de l'estadi.)
Evento: 040_4 (A les estadístiques, domini del Atletiko, controlant la pilota un 61 per cent del temps.

)
Evento: 351_1 (Satisfet amb l'evolució del partit, l'entrenador del Atletiko va treure Andreas Panagiaris per fer entrar Duardo Thomson al minut 46.)
Evento: 132_4 (En Francesco Liguori de Atletiko va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.)
Evento: 131_4 (Un desmarcatge del davanter centre de Atletiko va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rino Caprari progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.)
Evento: 062_2 (La dinàmica del partit començà a canviar quan els jugadors del Atletiko van decidir centrar-se en defensar la seva porteria.)
Evento: 511_5 (En Laurín Ferra de la Mola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.)
Evento: 090_1 (Era el minut 58 quan després d'una dura entrada, el jugador Josep García de Assiaín de Atletiko s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.)
Evento: 231_3 (Al minut 65, David Ameneiro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eduardo Durán de Quiroga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!)
Evento: 133_4 (Atletiko va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Stevanus Haloedea va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.)
Evento: 510_3 (Al minut 67, Josep García de Assiaín de Atletiko va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.)
Evento: 351_5 (Atletiko estava guanyant, i el seu entrenador va fer un canvi per seguir per davant del marcador. Al minut 80, Tobias Hallgren va entrar al terreny de joc, substituint Nicola Mazzoleni.)
Evento: 040_3 (Jugadors a vestidors i una dada a les estadístiques: domini per al Atletiko, amb una possessió del 69 per cent.

)
Evento: 041_1 (L'estrella de Atletiko en aquest partit va ser Manuel Marcos Gómez.)
Evento: 042_5 (L'altra cara de la moneda la protagonitzà Duardo Thomson, fent un partit molt fluix.)
Evento: 041_4 (El millor rendiment a les files de valencia el tingué clarament en Oriol Ferrés.)
Evento: 042_4 (En canvi, Óscar Zapata va fer el paper de la trista figura.)
Evento: 550_1 ()
Evento: 550_2 ()
Evento: 599_5 (Al final del temps reglamentari el marcador mostrava el 5 - 0 final.)

Liga 289677155 Información oficial sobre el partido 289677155 en Hattrick

30.10.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / IX.1680 (177175)

Atletiko Punkers Alineación oficial del equipo 'Atletiko Punkers' en el partido 5 - 0 los del valencia c.f. Alineación oficial del equipo 'los del valencia c.f.' en el partido
Egor Kalinin (4') 1 - 0
Igor Abrunheira (19') 2 - 0
Francesco Liguori (47') 3 - 0
Rino Caprari (49') 4 - 0
Stevanus Haloedea (66') 5 - 0
Atletiko Punkers Alineación oficial del equipo 'Atletiko Punkers' en el partido 5 - 0 los del valencia c.f. Alineación oficial del equipo 'los del valencia c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Atletiko Punkers Alineación oficial del equipo 'Atletiko Punkers' en el partido 8 - 0 los del valencia c.f. Alineación oficial del equipo 'los del valencia c.f.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletiko Punkers

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Josep García de Assiaín va anar a parar al cap de Egor Kalinin que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Atletiko el 1 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Igor Abrunheira, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Atletiko.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Francesco Liguori de Atletiko va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atletiko va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rino Caprari progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Atletiko va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Stevanus Haloedea va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local David Ameneiro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nicola Mazzoleni per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eduardo Durán de Quiroga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, David Ameneiro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eduardo Durán de Quiroga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Josep García de Assiaín de Atletiko va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 58 (Tirita): Era el minut 58 quan després d'una dura entrada, el jugador Josep García de Assiaín de Atletiko s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

los del valencia c.f.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Laurín Ferra de la Mola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.