Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tron's F.C. (1585809) - Pavonastor (308231) » 289675033: T31/J13/IX

Liga 289675033 Información oficial sobre el partido 289675033 en Hattrick

06.11.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / IX.1642 (177137)

C.F.Archidoa At. Alineación oficial del equipo 'C.F.Archidoa At.' en el partido 0 - 8 cf geranios city Alineación oficial del equipo 'cf geranios city' en el partido
0 - 1 Renato dos Santos (19')
0 - 2 Renato dos Santos (21')
0 - 3 Raúl García de Castillo (23')
0 - 4 Luís Nuno Grijó (24')
0 - 5 Grzegorz B?dkowski (48')
0 - 6 Antonio Fabbrici (61')
0 - 7 David Iparraguirre (80')
0 - 8 Luís Nuno Grijó (82')
C.F.Archidoa At. Alineación oficial del equipo 'C.F.Archidoa At.' en el partido 0 - 8 cf geranios city Alineación oficial del equipo 'cf geranios city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
C.F.Archidoa At. Alineación oficial del equipo 'C.F.Archidoa At.' en el partido 0 - 7 cf geranios city Alineación oficial del equipo 'cf geranios city' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Archidoa At.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Amb 18 minuts disputats, Carlos Morón gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Tiit Lehesalu va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Almeida.
  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Yunibarbia de C.F.Archidoa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Viti Rivero Sanchez de C.F.Archidoa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iker Zubiaurre de C.F.Archidoa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

cf geranios city

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): En Antonio Fabbrici va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Renato dos Santos la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al 21 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a geranios augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Renato dos Santos es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): El porter de geranios va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Raúl García de Castillo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 24, geranios va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luís Nuno Grijó.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 48 de partit va donar a geranios l'avantatge per 0 - 5. Grzegorz Będkowski en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Antonio Fabbrici va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 61, i va fer pujar el 0 - 6 per a geranios.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): David Iparraguirre va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Luís Nuno Grijó va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 82, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del geranios, mentre ja celebrava el 0 - 8, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): geranios va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Artur Ribaudí va desviar el xut final de Renato dos Santos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Antonio Fabbrici va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Artur Ribaudí va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Philip Robinson no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Mario Pujadas.
  • 095 Minuto 56 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ab Arminius va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Fernando Ozores.
  • 093 Minuto 75 (Lesión (no subst.)): Quan Raúl García de Castillo va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 75, geranios sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.