Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lique (779557) - A.C.Frío (1368820) » 289671575: T31/J3/IX

Liga 289671575 Información oficial sobre el partido 289671575 en Hattrick

28.08.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / IX.1581 (177076)

rayosfc Alineación oficial del equipo 'rayosfc' en el partido 1 - 3 Galeras de Coral FC Alineación oficial del equipo 'Galeras de Coral FC' en el partido
0 - 1 Søren Bogh (22')
0 - 2 Manuel Loewen (26')
Norberto de Teixido (74') 1 - 2
1 - 3 Carlos Omeñaca (89')
rayosfc Alineación oficial del equipo 'rayosfc' en el partido 1 - 3 Galeras de Coral FC Alineación oficial del equipo 'Galeras de Coral FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
rayosfc Alineación oficial del equipo 'rayosfc' en el partido 0 - 6 Galeras de Coral FC Alineación oficial del equipo 'Galeras de Coral FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayosfc

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Norberto de Teixido trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Serse Tugnella va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): 周 (Chau) 有勝 (Yousheng) quasi marca en una jugada assajada de córner que Paul Finn Brey havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesco Valsania.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maximiliano Biaggioni de rayosfc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Norberto de Teixido ocupà el lloc d'en Xavi Golet al 12 minuts, dos minuts després que el jugador de rayosfc quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): El jugador de rayosfc Eduardo Barboza va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Víctor Torrejón va entrar en el seu lloc.

Galeras de Coral FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Quan passaven 22 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Galeras. En Søren Bogh va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manuel Loewen, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a Galeras l'avantatge per 1 - 3. Carlos Omeñaca en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Søren Bogh al minut 2 semblava entrar, però Kurt Haupting va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Manuel Loewen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després de 61 minuts, Ezequiel Marín Adán va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Kurt Haupting va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en 周 (Chau) 有勝 (Yousheng) no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Enrique Carrillo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mario Noordermeer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Carlos Omeñaca quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Kurt Haupting, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Carrillo de Galeras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Germán Mazarías va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Galeras es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Vecit Işınsal va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Galeras estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.