Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sofán (802143) - Café copas mara (1584661) » 289671186: T31/J3/IX

Liga 289671186 Información oficial sobre el partido 289671186 en Hattrick

28.08.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / IX.1574 (177069)

korkut bois team Alineación oficial del equipo 'korkut bois team' en el partido 1 - 2 F.C. Sant Pere Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Pere' en el partido
Heikki Finnilä (34') 1 - 0
1 - 1 August Sieklucki (39')
1 - 2 August Sieklucki (55')
korkut bois team Alineación oficial del equipo 'korkut bois team' en el partido 1 - 2 F.C. Sant Pere Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Pere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
korkut bois team Alineación oficial del equipo 'korkut bois team' en el partido 1 - 6 F.C. Sant Pere Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Pere' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

korkut bois team

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Clemenzo Bande sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Heikki Finnilä que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de korkut va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Palmiro Albariño, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 210 Minuto 64 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Clemenzo Bande quasi empata el partit per a korkut, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): José Gerundina Pif Paf va estar a punt d'empatar per a korkut quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Yiftach Tamuz va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, José Gerundina Pif Paf de korkut va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Logosha de korkut la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Florindo Bernini de korkut va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Alberto Zambrana va prendre el seu rol al minut 80.

F.C. Sant Pere

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 en August Sieklucki va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en August Sieklucki que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a F.C.S.P..

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): August Sieklucki va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 66, el F.C.S.P. estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En August Sieklucki va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): F.C.S.P. es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Witold Malawski no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tomi Berchier al camp.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Fabián Palomino va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de F.C.S.P. estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.