Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cubata-boys (1584374) - ezija balompie (1582888) » 289666536: T31/J3/IX

Liga 289666536 Información oficial sobre el partido 289666536 en Hattrick

28.08.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / IX.1491 (176986)

Forza Italia C.F. Alineación oficial del equipo 'Forza Italia C.F.' en el partido 0 - 0 Los Diminutos Club Alineación oficial del equipo 'Los Diminutos Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Forza Italia C.F. Alineación oficial del equipo 'Forza Italia C.F.' en el partido 6 - 0 Los Diminutos Club Alineación oficial del equipo 'Los Diminutos Club' en el partido
Está más tieso que su rival 6.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Italia C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Italia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jörg Haldern en un 1 contra 1 amb el porter Peter Zuurbier, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Wolfgang Lützenwick va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Italia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Héctor Ulloa, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mehrdad Haghdoust de Italia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Obren Bjetić no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Guillermo Subiras no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Los Diminutos Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Diminutos van sortir al contraatac amb encert al minut 50, però Jorge Sandoval no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Canuto das Pontes de Diminutos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Pablo Ramo Martínez es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Jorge Sandoval de Diminutos va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Delfino Abián va entrar en el seu lloc.