Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Avengers F. C. (1370878) - Moraira CF (1457908) » 289665129: T31/J1/IX

Liga 289665129 Información oficial sobre el partido 289665129 en Hattrick

14.08.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / IX.1466 (176961)

Atletico Villaverde Alineación oficial del equipo 'Atletico Villaverde' en el partido 0 - 4 C.D.Tormes Balompie.C.F. Alineación oficial del equipo 'C.D.Tormes Balompie.C.F.' en el partido
0 - 1 Juan José Desvola (33')
0 - 2 Zahari Stamenov (40')
0 - 3 Georgi Zdravkov (41')
0 - 4 Jörn Konrath (61')
Atletico Villaverde Alineación oficial del equipo 'Atletico Villaverde' en el partido 0 - 4 C.D.Tormes Balompie.C.F. Alineación oficial del equipo 'C.D.Tormes Balompie.C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Villaverde Alineación oficial del equipo 'Atletico Villaverde' en el partido 2 - 1 C.D.Tormes Balompie.C.F. Alineación oficial del equipo 'C.D.Tormes Balompie.C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,5 % 8,9 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Villaverde

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Villaverde per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gonzalo Salgado, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Villaverde a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gustavo Ernesto Grillo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gustavo Ernesto Grillo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Søren Thorning rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Villaverde va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Karlhans Visjager va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, 朱 (Zhu) 宽山 (Kuanshan) de Villaverde va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Era el minut 42 quan després d'una dura entrada, el jugador László Serb de Villaverde s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Gonzalo Salgado se sentia fresc com una rosa.

C.D.Tormes Balompie.C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Juan José Desvola donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Balompie.C.F. l'avantatge per 0 - 2. Zahari Stamenov en va ser l'anotador.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 41 minuts quan Zahari Stamenov va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Georgi Zdravkov, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 3.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jörn Konrath, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Georgi Zdravkov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rénald Samson, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Zahari Stamenov ocupà el lloc d'en Lautaro Carlos Fernández al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de Balompie.C.F. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Vavá Castro va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Artur Granja.
  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Després de 64 minuts jugats, Pavel Cherkovskiy es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José Rochafrida.