Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Boti (436804) - ekintza (1601024) » 289664833: T31/J11/IX

Liga 289664833 Información oficial sobre el partido 289664833 en Hattrick

23.10.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / IX.1460 (176955)

F.C.Boti Alineación oficial del equipo 'F.C.Boti' en el partido 0 - 8 R C Portuense Alineación oficial del equipo 'R C Portuense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Boti Alineación oficial del equipo 'F.C.Boti' en el partido 0 - 3 R C Portuense Alineación oficial del equipo 'R C Portuense' en el partido
Tiene un resultado normal 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Boti

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Keanu Ritter zu Groenesteyn va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Artaraz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Després de 70 minuts jugats, Adrià Riba es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Arttu Karstinen.

R C Portuense

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Portuense prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Arne Hallström.
  • 180 Minuto 24 (Gol de falta): Girolamo Iaria va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Portuense gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Arne Hallström va augmentar l'avantatge de Portuense a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Yngve Gulbrandsen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Arne Hallström va augmentar l'avantatge de Portuense a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 137 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 53 una excel·lent centrada de Estevan Bulboa va arribar a Arne Hallström, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 6 al marcador.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Estevan Bulboa de Portuense va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Girolamo Iaria el va rematar Vsevolod Gel amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Yngve Gulbrandsen es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Portuense sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Arne Hallström, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 87 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Billy Maltese al minut 87, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yngve Gulbrandsen de Portuense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.