Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hércules Villena (777042) - FC BlackDragon (1416578) » 289664261: T31/J8/IX

Liga 289664261 Información oficial sobre el partido 289664261 en Hattrick

02.10.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / IX.1450 (176945)

Hércules Villena Alineación oficial del equipo 'Hércules Villena' en el partido 3 - 5 Atletic Vitu Alineación oficial del equipo 'Atletic Vitu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Hércules Villena Alineación oficial del equipo 'Hércules Villena' en el partido 2 - 4 Atletic Vitu Alineación oficial del equipo 'Atletic Vitu' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hércules Villena

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Hércules va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Yan Barreau va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Loïc Delobelle de Hércules va aconseguir igualar el partit al minut 39, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): El Hércules no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Adam Xanthakos es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Hércules per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 44, quan Adam Xanthakos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Loïc Delobelle de Hércules la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ander Cicero.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Sebastian Steinlechner de Hércules va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Igors Zvanītājs-Zvaners de Hércules amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michel Cuvillier de Hércules va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Santiago Ochotorena no era cap impediment.

Atletic Vitu

Goles Goles

  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Breixo Orbáiz va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 36 de joc. Gerret Hetfleisch es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Răducu Popa donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ádám Kornai que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Atletic.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Răducu Popa de Atletic va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65, una falta xutada per Seran Saura Pradas va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 5 per a Atletic. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Breixo Orbáiz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 43, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan de Dios Buendía González va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, el Atletic va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rossano Gregório s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Čedomir Radojević de Atletic es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.