Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blood Diamonds (120976) - CD DAAM (801066) » 289662576: T31/J7/IX

Liga 289662576 Información oficial sobre el partido 289662576 en Hattrick

25.09.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / IX.1420 (176915)

Asariv Alineación oficial del equipo 'Asariv' en el partido 3 - 1 robert_83 FC Alineación oficial del equipo 'robert_83 FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Asariv Alineación oficial del equipo 'Asariv' en el partido 1 - 3 robert_83 FC Alineación oficial del equipo 'robert_83 FC' en el partido
Tiene suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asariv

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gerard Danych arribés a peus de Frederic Izcúe, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Asariv el 1 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Asariv va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gerard Danych, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 139 Minuto 76 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Sergio Deles va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Robert Colom.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): El Asariv va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Frederic Izcúe la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isaac Gárriz de Asariv va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Isaac Gárriz va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

robert_83 FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Enrique Aladro va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per robert_83 en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Antoni Serra quasi redueix la diferència al marcador al minut 28, però una gran estirada d'en Salvador Belda va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Salvador Belda va fer una estirada espectacular al minut 37, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Julián Brota.
  • 289 Minuto 42 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Enrique Aladro per la seva rapidesa. Al minut 42 va intentar marxar per velocitat d'en Isaac Gárriz, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Luis Carlos Umaña quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Andi Heri completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giulio Arnao de robert_83 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del robert_83 puguin veure en Antoni Serra jugant de nou; ja que al minut 36 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Robert Colom el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): Evgeny Khakimov va sortir coix del terreny de joc, substituït per Andrej Šerer. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): robert_83 es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gonzalo Izu no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rein Poelarends al camp.