Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Sporting Cristal (485582) - Racing Gratallops (47962) » 289657072: T31/J3/IX

Liga 289657072 Información oficial sobre el partido 289657072 en Hattrick

28.08.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / IX.1322 (176817)

impacto total Alineación oficial del equipo 'impacto total' en el partido 0 - 0 Racing Gratallops Alineación oficial del equipo 'Racing Gratallops' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
impacto total Alineación oficial del equipo 'impacto total' en el partido 2 - 4 Racing Gratallops Alineación oficial del equipo 'Racing Gratallops' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

impacto total

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Mauro Monge va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de impacto se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Veysel Mısra va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): impacto va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 52 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marco Calasanz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Amin Hossein Saigh va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Alfonso Gueba del impacto ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Antonio Illescas no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Racing Gratallops

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Olivier Comptour va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Jorge Iliberri de Gratallops va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Després de 28 minuts jugats, Alfons Creutzberg es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Amin Hossein Saigh.