Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torello F.C (801428) - Majoni C.F. (798155) » 289649811: T31/J7/IX

Liga 289649811 Información oficial sobre el partido 289649811 en Hattrick

25.09.2010 15:45:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / IX.1192 (176687)

nigranense Alineación oficial del equipo 'nigranense' en el partido 3 - 3 Majoni C.F. Alineación oficial del equipo 'Majoni C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
nigranense Alineación oficial del equipo 'nigranense' en el partido 1 - 3 Majoni C.F. Alineación oficial del equipo 'Majoni C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,7 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nigranense

Goles Goles

  • 139 Minuto 10 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Focke Lauster va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alfredo López Obregón per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de nigranense a 2 - 0. Carlos Guaporé va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): nigranense va aconseguir el 3 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Valter Gualdi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en José Gómez de la Blanca que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fred Vietinghoff va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Sven Hvidsten va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Yousif Ibn-Haroun va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Focke Lauster va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Majoni C.F.

Goles Goles

  • 154 Minuto 13 (Gol de penalti): Majoni va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Toni Pineda.
  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 26 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Savaş Aysoy.
  • 160 Minuto 62 (Gol de falta): Al minut 62 del partit, Toni Pineda va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Martino Melazzini va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Toni Pineda de Majoni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfredo López Obregón de Majoni es va guanyar la targeta groga merescudament.