Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALLROUND F:C (796666) - Zaragoza Hooligans (1431908) » 289639696: T31/J13/IX

Liga 289639696 Información oficial sobre el partido 289639696 en Hattrick

06.11.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / IX.1011 (61282)

ALLROUND F:C Alineación oficial del equipo 'ALLROUND F:C' en el partido 0 - 3 Zaragoza Hooligans Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Hooligans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ALLROUND F:C Alineación oficial del equipo 'ALLROUND F:C' en el partido 2 - 0 Zaragoza Hooligans Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Hooligans' en el partido
Tiene mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALLROUND F:C

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): ALLROUND va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Severo Matamala va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Iliya Minkov va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Iliya Minkov i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ALLROUND, però el xut de Elwyn Waalwijk va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mario Lumbroso de ALLROUND va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Severo Matamala de ALLROUND la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Zaragoza Hooligans

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Helge Morn va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Hooligans eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 66, Fabien Dargent va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Hooligans augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Vasile Marcu es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Claudio De Simone no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Vasile Marcu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Renato Tiepolo després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Andreu Horrach va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 40 de partit, quan un jugador de Hooligans, en Miguel Ángel Maestre Cozar, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.