Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lais17 (799731) - yamosganao (491023) » 289638032: T31/J3/IX

Liga 289638032 Información oficial sobre el partido 289638032 en Hattrick

28.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / IX.982 (61253)

zaragoza-racing cf Alineación oficial del equipo 'zaragoza-racing cf' en el partido 4 - 2 Montealto la chupa Alineación oficial del equipo 'Montealto la chupa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
zaragoza-racing cf Alineación oficial del equipo 'zaragoza-racing cf' en el partido 3 - 4 Montealto la chupa Alineación oficial del equipo 'Montealto la chupa' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,2 % 58,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zaragoza-racing cf

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Adulfo Garro sempre és una garantia. Al minut 35, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jorge Berrincha marcar el 1 - 1 per al zaragoza-racing.
  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del zaragoza-racing s'esgargamellaven dempeus per esperonar Itay Blaish que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 49 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 124 Minuto 61 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 61 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Pigmalionas Sifakakis. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de zaragoza-racing va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jorge Berrincha progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Pigmalionas Sifakakis quasi dona a zaragoza-racing l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el zaragoza-racing va posar setge sobre la defensa central visitant però en Heikki Kami no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Alexis Apostolidis va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Adulfo Garro va rebre molts aplaudiments. Al minut 47 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Alexis Apostolidis del zaragoza-racing ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Pigmalionas Sifakakis, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 9 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Heikki Kami no li va importar gens ni mica.

Montealto la chupa

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Montealto agafava avantatge al minut 8 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ferit Nevhiz amb mestria.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cristian Limerutti va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, el Montealto va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pascal Coquerelle s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.