Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black Stars. (1339012) - Xana Rangers (1336736) » 289636128: T31/J3/IX

Liga 289636128 Información oficial sobre el partido 289636128 en Hattrick

28.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / IX.948 (61219)

Google F.C. Alineación oficial del equipo 'Google F.C.' en el partido 2 - 3 super athetico Alineación oficial del equipo 'super athetico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Google F.C. Alineación oficial del equipo 'Google F.C.' en el partido 2 - 2 super athetico Alineación oficial del equipo 'super athetico' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,8 % 37,4 % 30,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Google F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Óscar Anduaga s'emportà una gran ovació del públic local al minut 21, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 102 Minuto 66 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Google van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Bernardino Valdeboys en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Roope Puputti del Google ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Mesut Vuslat quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Google enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julien Desvaux de Google es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En David Señor de Google va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José María Manrique va prendre el seu rol al minut 22.
  • 095 Minuto 64 (Lesión): Julien Desvaux no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Lasse Langballe.

super athetico

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ruben Coutinho quedar desmarcat i marcar per a athetico al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Siegfried Giese va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jiří Dlabola de athetico va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Siegfried Giese. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Siegfried Giese de athetico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ruben Coutinho de athetico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Frédéric Da Silva estava fent un bon partit.