Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Frente Escorxador (1592037) - SAL_ATLETICO DE MADRID RENOVADO (1594527) » 289635718: T31/J12/IX

Liga 289635718 Información oficial sobre el partido 289635718 en Hattrick

30.10.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / IX.940 (61211)

atletico venecia Alineación oficial del equipo 'atletico venecia' en el partido 4 - 4 elpimentonmecanico Alineación oficial del equipo 'elpimentonmecanico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico venecia Alineación oficial del equipo 'atletico venecia' en el partido 0 - 3 elpimentonmecanico Alineación oficial del equipo 'elpimentonmecanico' en el partido
Tiene mucha potra 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico venecia

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): atletico va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Metin Gencay va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): atletico va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Lester Bruens la va transformar en el 2 - 2.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els seguidors del atletico van tornar a saltar d'alegria al minut 84. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Metin Gencay que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.
  • 114 Minuto 85 (Gol de penalti): atletico va empatar 4 - 4 gràcies a un penal molt ben xutat per Lester Bruens, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de atletico va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leon Frederik Grantz, però el porter rival va fer una gran aturada.

elpimentonmecanico

Goles Goles

  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Simone Fiore marqués l'empat. Al minut 29 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 37 minuts, Hyung-Woon Kang va superar per velocitat Edmund Pszczoliński per posar el 1 - 2 al marcador.
  • 116 Minuto 52 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 52, en Hyung-Woon Kang del elpimentonmecanico va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Yury Vokhmin que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 3.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 59, elpimentonmecanico va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Leopold la Crois.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del elpimentonmecanico van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Yury Vokhmin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Hyung-Woon Kang, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bjarke Hübertz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Hyung-Woon Kang quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Aleks Vasilev, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 289 Minuto 69 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Hyung-Woon Kang va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Lester Bruens el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.