Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rooney-go-home (1598073) - RCD IRREDUCTIBLES (778317) » 289635171: T31/J2/IX

Liga 289635171 Información oficial sobre el partido 289635171 en Hattrick

21.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / IX.931 (61202)

Rooney-go-home Alineación oficial del equipo 'Rooney-go-home' en el partido 5 - 3 RCD Sarrià Alineación oficial del equipo 'RCD Sarrià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Rooney-go-home Alineación oficial del equipo 'Rooney-go-home' en el partido 1 - 6 RCD Sarrià Alineación oficial del equipo 'RCD Sarrià' en el partido
Tiene mucha potra 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rooney-go-home

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ville Pyhäniemi va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rooney-go-home empatava el partit, 1 a 1, al minut 10.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Raphaël Vis, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Rooney-go-home.
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Raphaël Vis era molt més ràpid que el defensa Josep Ramon Bataller. Al minut 81, el jugador de Rooney-go-home va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 3.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Corria el minut 82 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Raphaël Vis, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Fabian Sijes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Théo Filloux de Rooney-go-home va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): En Anders Magnusson de Rooney-go-home va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nils Günter Schroefl va prendre el seu rol al minut 62.

RCD Sarrià

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Sarrià va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 8. Stefano Mozzillo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de Sarrià Stefano Mozzillo va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Adriano Grillenzoni, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): Horacio Azamar va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Edu Montornès que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sarrià Adriano Grillenzoni quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Noud Hizette l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Noud Hizette va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Joep van Bremerhaven ocupà el lloc d'en Paul Cloo al 68 minuts, dos minuts després que el jugador de Sarrià quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Joep van Bremerhaven, de Sarrià, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jaime González Tanago el va substituir.